Wege detoks

Wege gotowanie - Warsztat Wiosenne oczyszczanie - odkryjemy przed Wami starożytne sekrety ajurvedyjskie, mówiące o tym co jeść, jak gotować, jakie smaki powinny dominować we wiosennym menu, abyśmy cieszyli się świetnym zdrowiem i nieprzebranymi pokładami energii. Praktycznie poznacie kilka ćwiczeń i innych czynności, które usprawniają pracę jelit, ale także wspomagają aktywność całego organizmu. Zaprezentujemy potrawy, które oczyszczają i równoważą całe ciało. Dzięki tym przepisom można nie tylko pozbyć się nagromadzonych przez zimę toksyn i dodatkowych kilogramów, ale też uniknąć typowo wiosennych przeziębień i osłabienia. Nie zabraknie oczywiście medytacji z dźwiękami jogi.
Zapraszamy serdecznie.
Kiedy:
To wydarzenie już się odbyło.
sobota, 7 kwietnia 2018, godz. 17:30
Gdzie:
Podamy wkrótce
Kontakt
Gosia
512 109 288
Zapisy do czwartku 5 kwietnia. Degustacja - koszt produktow 25 zł.